Bästa-bas

Lagring

Lagring

Svalt och torrt 15-20 °C, max 65% luftfuktighet

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pulver

Kategori

Kategori

Brödbas & mix

Färdig produkt

Färdig produkt

Rågbröd

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Bästa-Bas
0.600
Torrjäst
0.025
Ljus Sirap
0.170
Bagerisikt
1.200
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total grupp: 1
Total vikt: 3.045

Metod

Blanda ingredienserna till en vek men smidig deg. Normal körtid.

Degtemperatur: 28-29 °C
Liggtid: 10 min
Jästid: 37 °C ca. 50 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 200 °C
Baktid: (600 gr) ca. 30 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Siktat Rågmjöl, Klippta Rågmjöl, Vetemjöl, Torkad Surdeg (Råg, vete), Rågmjöl, Linfrö, Vegetabilisk Olja (Raps), Solrosfrö, Salt, Fiberrikt Vetemjöl, Vetegluten, Maltmjöl (korn), Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
0088
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Bästa-Bas
0.600
Torrjäst
0.025
Ljus Sirap
0.170
Bagerisikt
1.200
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total grupp: 1
Total vikt: 3.045

Metod

Blanda ingredienserna till en vek men smidig deg. Normal körtid.

Degtemperatur: 28-29 °C
Liggtid: 10 min
Jästid: 37 °C ca. 50 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 200 °C
Baktid: (600 gr) ca. 30 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Siktat Rågmjöl, Klippta Rågmjöl, Vetemjöl, Torkad Surdeg (Råg, vete), Rågmjöl, Linfrö, Vegetabilisk Olja (Raps), Solrosfrö, Salt, Fiberrikt Vetemjöl, Vetegluten, Maltmjöl (korn), Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
0088
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.