Chiabas

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pulver

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Chiabas
0.600
Vetemjöl Starke
1.100
Torrjäst
0.030
Vatten
1.060
Total vikt: 2.790

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Körtiden skall vara längre.

Degtemp: ca 28 °C
Liggtid: 15 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ingångstemp: 230 °C
Ånga: ca. 5-15 Sek
Baktemperatur: 210 °C
Baktid: (500 g): ca. 20-23 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Havremjöl, Grahamsmjöl (vete), Kornflingor, Socker, Chiafrö, Linfrö, Torkad Surdeg (vete), Salt, Vetegluten, Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3995-0088
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Chiabas
0.600
Vetemjöl Starke
1.100
Torrjäst
0.030
Vatten
1.060
Total vikt: 2.790

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Körtiden skall vara längre.

Degtemp: ca 28 °C
Liggtid: 15 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ingångstemp: 230 °C
Ånga: ca. 5-15 Sek
Baktemperatur: 210 °C
Baktid: (500 g): ca. 20-23 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Havremjöl, Grahamsmjöl (vete), Kornflingor, Socker, Chiafrö, Linfrö, Torkad Surdeg (vete), Salt, Vetegluten, Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3995-0088
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.