Digestive bisquit crumb

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

270 dagar

Typ

Typ

Flingor/krossat

Färdig produkt

Färdig produkt

Cheesecake, Dessert

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Biscuit Crumb Digestive
0.500
Smält Smör eller Margarin
0.100
Total vikt: 0.600

Metod

Blanda tills fettet helt har absorberats.
Tryck ut i önskad form.

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Vegetabilisk Olja (Raps, PalmKärna), Socker, Invertsockersirap, Salt, Bakpulver (E500)

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
8015
10 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Biscuit Crumb Digestive
0.500
Smält Smör eller Margarin
0.100
Total vikt: 0.600

Metod

Blanda tills fettet helt har absorberats.
Tryck ut i önskad form.

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Vegetabilisk Olja (Raps, PalmKärna), Socker, Invertsockersirap, Salt, Bakpulver (E500)

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
8015
10 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.