Diplom lyxkräm vanilj

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pasta

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Diplom Lyxkräm Vanilj
0.300
Total vikt: 1.300

Metod

Vispa ner pulvret i vattnet.
Vispa 3-4 min till slät konsistens.
Vid lagring till nästkommande dag ska krämen förvaras i kyl eller i svalt rum.

Användning

Se recept.

Ingredienser

Socker, Modifierad Stärkelse (Potatis), Skummjölkspulver, Vegetabilisk (Kokos), Natriumalginat (E401), Arom

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
0048
25 kg
Säck

Ytterligare information

Kan innehålla spår av ägg.

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Diplom Lyxkräm Vanilj
0.300
Total vikt: 1.300

Metod

Vispa ner pulvret i vattnet.
Vispa 3-4 min till slät konsistens.
Vid lagring till nästkommande dag ska krämen förvaras i kyl eller i svalt rum.

Användning

Se recept.

Ingredienser

Socker, Modifierad Stärkelse (Potatis), Skummjölkspulver, Vegetabilisk (Kokos), Natriumalginat (E401), Arom

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
0048
25 kg
Säck

Ytterligare information

Kan innehålla spår av ägg.

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.