Gourmetbas

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

365 dagar

Typ

Typ

Pulver

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.200
Gourmet Bas
0.500
Torrjäst
0.020
Vatten
1.000
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
Total grupp: 1
Total vikt: 2.720

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 24-26 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 60 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 200 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Havregryn, Linfrö Gula, Siktat Rågmjöl, Torkad Surdeg (durumvetemjöl), Salt, krossad Rågmalt, Mältade Veteflingor, Kornflingor, Vetegluten, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
4001-0067
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.200
Gourmet Bas
0.500
Torrjäst
0.020
Vatten
1.000
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
Total grupp: 1
Total vikt: 2.720

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 24-26 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 60 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 200 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Havregryn, Linfrö Gula, Siktat Rågmjöl, Torkad Surdeg (durumvetemjöl), Salt, krossad Rågmalt, Mältade Veteflingor, Kornflingor, Vetegluten, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
4001-0067
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.