Karlsbader

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete)

Färdig produkt

Färdig produkt

Fikabröd

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.100
Bakels Karlsbader
3.200
Torrjäst
0.050
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 4.350

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normala körtid.

Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37°C ca 60 min
Baktemperatur: 220°C
Baktid: (60 g) ca 8 min

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,700.00
Energi (kcal)
400.00
Fett (g)
12.00
därav mättat (g)
1.00
Kolhydrater (g)
64.00
därav sockerarter (g)
13.00
Protein (g)
8.00
Natrium (g)
<0,5
motsvarar ca (g salt)
0.00

Ingredienser

VETEmjöl, socker, vegetabilisk olja (raps), bakpulver E450 (0,3%) och E500, salt, vanillin, färgämne (E160a), enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
374010
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.100
Bakels Karlsbader
3.200
Torrjäst
0.050
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 4.350

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normala körtid.

Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37°C ca 60 min
Baktemperatur: 220°C
Baktid: (60 g) ca 8 min

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,700.00
Energi (kcal)
400.00
Fett (g)
12.00
därav mättat (g)
1.00
Kolhydrater (g)
64.00
därav sockerarter (g)
13.00
Protein (g)
8.00
Natrium (g)
<0,5
motsvarar ca (g salt)
0.00

Ingredienser

VETEmjöl, socker, vegetabilisk olja (raps), bakpulver E450 (0,3%) och E500, salt, vanillin, färgämne (E160a), enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
374010
20 kg
Säck