Majsbas

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pulver

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Majsbitar
0.800
Torrjäst
0.025
Lecimax 2000
0.015
Vetemjöl
1.550
Salt
-
Total vikt: 3.440

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28 °C
Liggtid: 10 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 210 °C

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Majsbitar, Solrosfrö, Vetegluten, Salt, Vegetabilisk Olja (Raps), Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Gurkmeja, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3922-0048
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Majsbitar
0.800
Torrjäst
0.025
Lecimax 2000
0.015
Vetemjöl
1.550
Salt
-
Total vikt: 3.440

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28 °C
Liggtid: 10 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 210 °C

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Majsbitar, Solrosfrö, Vetegluten, Salt, Vegetabilisk Olja (Raps), Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Gurkmeja, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3922-0048
20 kg
Säck

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.