Ingredienser

Grupp Brownie
Ingrediens
KG
Weight (%)
Socker
0.500
13.0
Muscovodosocker
0.400
10.4
Salt
0.015
0.4
Jilk
0.030
0.5
Glykos
0.100
2.6
Ägg
0.600
15.6
American cola (6090)
0.035
0.9
Bagerivetemjöl
0.700
18.3
Aromatic bakpulver
0.015
0.4
Smör
0.750
19.6
Choklad (hackad)
0.700
18.3
Total vikt: 3.845
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Weight (%)
Hasselnötstryffel (5363)
0.300
-
Smör
0.100
-
Jilk
0.010
-
Total vikt: 0.410

Metod

1. Blanda socker, salt, Jilk, glykos, ägg och American cola-arom i en bunke.
2. Blanda med vinge på låg hastighet i 2 minuter.
3. Tillsätt mjöl och bakpulver.
4. Blanda på låg hastighet i 2 minuter.
5. Smält smör och choklad. Rör ner i smeten.
6. Fyll små rektangulära formar.
7. Baka av i 190-200°C i cirka 16 minuter.
8. Vispa hasselnötstryffel, smör och och Jilk fluffigt.
9. Fyll kakorna med fyllningen.
10. Doppa kakan i Krokanttryffel (5372) och garnera med resten av hasselnötstryffeln.

Produkt som används

Ingredienser

Grupp Brownie
Ingrediens
KG
Weight (%)
Socker
0.500
13.0
Muscovodosocker
0.400
10.4
Salt
0.015
0.4
Jilk
0.030
0.5
Glykos
0.100
2.6
Ägg
0.600
15.6
American cola (6090)
0.035
0.9
Bagerivetemjöl
0.700
18.3
Aromatic bakpulver
0.015
0.4
Smör
0.750
19.6
Choklad (hackad)
0.700
18.3
Total vikt: 3.845
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Weight (%)
Hasselnötstryffel (5363)
0.300
-
Smör
0.100
-
Jilk
0.010
-
Total vikt: 0.410

Metod

1. Blanda socker, salt, Jilk, glykos, ägg och American cola-arom i en bunke.
2. Blanda med vinge på låg hastighet i 2 minuter.
3. Tillsätt mjöl och bakpulver.
4. Blanda på låg hastighet i 2 minuter.
5. Smält smör och choklad. Rör ner i smeten.
6. Fyll små rektangulära formar.
7. Baka av i 190-200°C i cirka 16 minuter.
8. Vispa hasselnötstryffel, smör och och Jilk fluffigt.
9. Fyll kakorna med fyllningen.
10. Doppa kakan i Krokanttryffel (5372) och garnera med resten av hasselnötstryffeln.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka, Tårta

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.