Ingredienser

Grupp Brownie
Ingrediens
KG
Weight (%)
Smör
0.375
19.5
Choklad (hackad)
0.350
18.2
Socker
0.500
26.0
Ägg
0.300
15.6
Bagerivetemjöl
0.350
18.2
Salt
0.008
0.4
American cola (6090)
0.017
0.9
Jilk
0.015
0.8
Aromatic bakpulver
0.015
0.8
Total vikt: 1.930
Grupp Mousse för 20 kakor
Ingrediens
KG
Weight (%)
Tranbär frusna
0.150
-
Råsocker
0.030
-
Fond Suisse
0.120
-
Mascarpone
0.250
-
Vispgrädde
0.150
-
Vatten
0.100
-
Citronarom naturlig (6232)
0.005
-
Total vikt: 0.805

Metod

1. Smält smör och choklad tillsammans.
2. Tillsätt socker och ägg. Vispa i 2 minuter.
3. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda i 3 minuter.
4. Häll smeten i en 60*40 cm kapsel.
5. Baka av i 200°C i cirka 16 minuter.
6. Blanda frusna tranbär med socker. Ställ åt sidan.
7. Vispa resten av ingredienserna för moussen i 4 minuter. Tillsätt tranbär- och sockerblandningen.
8. Fyll i silikonformar som är globformade.
9. Tryck ut cirklar av brownien med en lite mindre diameter än globens botten.
10. Tryck ner en brownie i varje glob. Brownien ska inte synas. Frys.
11. Tryck försiktigt ut globerna ur formen och garnera.

Produkt som används

Ingredienser

Grupp Brownie
Ingrediens
KG
Weight (%)
Smör
0.375
19.5
Choklad (hackad)
0.350
18.2
Socker
0.500
26.0
Ägg
0.300
15.6
Bagerivetemjöl
0.350
18.2
Salt
0.008
0.4
American cola (6090)
0.017
0.9
Jilk
0.015
0.8
Aromatic bakpulver
0.015
0.8
Total vikt: 1.930
Grupp Mousse för 20 kakor
Ingrediens
KG
Weight (%)
Tranbär frusna
0.150
-
Råsocker
0.030
-
Fond Suisse
0.120
-
Mascarpone
0.250
-
Vispgrädde
0.150
-
Vatten
0.100
-
Citronarom naturlig (6232)
0.005
-
Total vikt: 0.805

Metod

1. Smält smör och choklad tillsammans.
2. Tillsätt socker och ägg. Vispa i 2 minuter.
3. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda i 3 minuter.
4. Häll smeten i en 60*40 cm kapsel.
5. Baka av i 200°C i cirka 16 minuter.
6. Blanda frusna tranbär med socker. Ställ åt sidan.
7. Vispa resten av ingredienserna för moussen i 4 minuter. Tillsätt tranbär- och sockerblandningen.
8. Fyll i silikonformar som är globformade.
9. Tryck ut cirklar av brownien med en lite mindre diameter än globens botten.
10. Tryck ner en brownie i varje glob. Brownien ska inte synas. Frys.
11. Tryck försiktigt ut globerna ur formen och garnera.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Dessert

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.