Ingredienser

Grupp Morotskaka
Ingrediens
KG
Weight (%)
Ägg
0.300
14.4
Vatten
0.030
1.4
Vegetabilisk olja
0.300
14.4
Citronarom naturlig (6232)
0.008
0.4
Farinsocker
0.400
19.2
Bagerivetemjöl
0.380
18.2
Winsto
0.055
2.6
Kanel
0.003
0.1
Kryddnejlika
0.002
0.1
Ingefära
0.002
0.1
Salt
0.006
0.3
Valnötter (hackade)
0.150
7.2
Morötter (rivna)
0.450
21.6
Total vikt: 2.086
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
Weight (%)
Smör
0.200
-
Florsocker
0.100
-
Jilk
0.008
-
Citronarom naturlig (6232)
0.010
-
Färskost
0.300
-
Total vikt: 0.618

Metod

1. Blanda alla ingredienser förutom valnötter och morot i en bunke.
2. Vispa på medelhastighet i 5-6 minuter. Tillsätt valnötter och morot i slutet av vispningen.
3. Fyll i små runda eller rektangulära kakfromar.
4. Baka av i 165°C i 15-20 minuter.
5. Vispa smör, florsocker, Jilk och citronarom krämigt med vinge.
6. Rör ner färskosten.
7. Dekorera kakorna med frosting och doppa i Vit Non temp (5225).

Produkt som används

Ingredienser

Grupp Morotskaka
Ingrediens
KG
Weight (%)
Ägg
0.300
14.4
Vatten
0.030
1.4
Vegetabilisk olja
0.300
14.4
Citronarom naturlig (6232)
0.008
0.4
Farinsocker
0.400
19.2
Bagerivetemjöl
0.380
18.2
Winsto
0.055
2.6
Kanel
0.003
0.1
Kryddnejlika
0.002
0.1
Ingefära
0.002
0.1
Salt
0.006
0.3
Valnötter (hackade)
0.150
7.2
Morötter (rivna)
0.450
21.6
Total vikt: 2.086
Grupp Frosting
Ingrediens
KG
Weight (%)
Smör
0.200
-
Florsocker
0.100
-
Jilk
0.008
-
Citronarom naturlig (6232)
0.010
-
Färskost
0.300
-
Total vikt: 0.618

Metod

1. Blanda alla ingredienser förutom valnötter och morot i en bunke.
2. Vispa på medelhastighet i 5-6 minuter. Tillsätt valnötter och morot i slutet av vispningen.
3. Fyll i små runda eller rektangulära kakfromar.
4. Baka av i 165°C i 15-20 minuter.
5. Vispa smör, florsocker, Jilk och citronarom krämigt med vinge.
6. Rör ner färskosten.
7. Dekorera kakorna med frosting och doppa i Vit Non temp (5225).

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Mjuk kaka

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.