Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.200
Vatten
1.000
Gourmetbas
0.500
Rågsurdeg
0.500
Vetesurdeg
0.500
Rostade solrosfrön
0.400
Rostade pumpafrön
0.150
Hasselnötter
0.100
Tranbär
0.100
Salt
0.020
Torrjäst
0.015
Total vikt: 4.485

Metod

1. Tillsätt ingredienserna, spara bär och nötter till slutet.
2. Kör degen på låg hastighet i cirka 3 minuter.
3. Kör degen på hög hastighet i cirka 4 minuter.
4. Lägg degen i en back, låt jäsa i 1 ½ timme och gör två treslag.
5. Kubba degen i 700 gram bitar och lägg på mjölad plåt. Förvara i kyl över natt.
6. Jäs i rumstemperatur och baka av i stenugn.

(15 gram torrjäst kan ersättas 45 gram färskjäst)

Baktemperatur: 260>240°C
Ånga: 6 sekunder
Baktid: Ca. 26 min

Produkt som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.200
Vatten
1.000
Gourmetbas
0.500
Rågsurdeg
0.500
Vetesurdeg
0.500
Rostade solrosfrön
0.400
Rostade pumpafrön
0.150
Hasselnötter
0.100
Tranbär
0.100
Salt
0.020
Torrjäst
0.015
Total vikt: 4.485

Metod

1. Tillsätt ingredienserna, spara bär och nötter till slutet.
2. Kör degen på låg hastighet i cirka 3 minuter.
3. Kör degen på hög hastighet i cirka 4 minuter.
4. Lägg degen i en back, låt jäsa i 1 ½ timme och gör två treslag.
5. Kubba degen i 700 gram bitar och lägg på mjölad plåt. Förvara i kyl över natt.
6. Jäs i rumstemperatur och baka av i stenugn.

(15 gram torrjäst kan ersättas 45 gram färskjäst)

Baktemperatur: 260>240°C
Ånga: 6 sekunder
Baktid: Ca. 26 min

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Fiberrikt, Surdegsbröd

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.