Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Majsbas
0.800
Dinkelmjöl
0.250
Vetemjöl
1.100
Vetesurdeg
0.500
Torrjäst
0.015
Lecisoft-fri
-
Vatten
1,000.000
Total vikt: 1,003.665

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på låg hastighet i 3 minuter och sedan på hög hastighet i 4 minuter.
3. Låt degen vila 1 ½ timme i en back och gör treslag under tiden.
4. Mjöla bakbordet, vält ut degen och kubba 600 gram bitar och forma.
5. Lägg brödet på en mjölad träskiva eller mjölat papper på plåt. Ställ i kyl över natten.
6. Jäs i rumstemperatur och baka av i 23 minuter i 260 > 240°C i stenugn med 6 sekunder ånga.

Baktemperatur: 260 > 240°C
Baktid: 600 gram cirka 23 minuter
Ånga: 6 sekunder

Produkt som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Majsbas
0.800
Dinkelmjöl
0.250
Vetemjöl
1.100
Vetesurdeg
0.500
Torrjäst
0.015
Lecisoft-fri
-
Vatten
1,000.000
Total vikt: 1,003.665

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på låg hastighet i 3 minuter och sedan på hög hastighet i 4 minuter.
3. Låt degen vila 1 ½ timme i en back och gör treslag under tiden.
4. Mjöla bakbordet, vält ut degen och kubba 600 gram bitar och forma.
5. Lägg brödet på en mjölad träskiva eller mjölat papper på plåt. Ställ i kyl över natten.
6. Jäs i rumstemperatur och baka av i 23 minuter i 260 > 240°C i stenugn med 6 sekunder ånga.

Baktemperatur: 260 > 240°C
Baktid: 600 gram cirka 23 minuter
Ånga: 6 sekunder

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.