Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Chiabas
0.600
Vetemjöl
1.350
Lecisoft-fri
0.020
Bakmalt mörk special
0.100
Les Fruit Äpple
0.250
Kanel
0.012
Torrjäst
0.040
Vatten
1.000
Total vikt: 3.372

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning

Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Chiabas
0.600
Vetemjöl
1.350
Lecisoft-fri
0.020
Bakmalt mörk special
0.100
Les Fruit Äpple
0.250
Kanel
0.012
Torrjäst
0.040
Vatten
1.000
Total vikt: 3.372

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.
4. Toppa med en fröblandning

Degtemperatur: 26-28°C
Jästid: 37°C cirka 50 minuter
Liggtid: 20 minuter
Ånga: 5-10 sekunder
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 500 gram cirka 22 minuter

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Fiberrikt

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.