Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.700
Vatten
1.000
Bakmalt ljus special
0.100
Socker
0.100
Rapsolja
0.050
Lecimax matbröd
0.030
Torrjäst
0.030
Salt
0.030
Västerbottenost
-
Total vikt: 3.040

Metod

1. Blanda ingredienserna till en smidig deg och kör på normal körtid.
2. Degtemperatur 26-28 ℃ och liggtid 10 minuter.
3. Kavla degen till 3 mm tjocklek och 30 cm bred.
4. Pensla med vatten i mitten och lägg en 10 cm bred remsa med västerbottenost.
5. Pensla med vatten på ena kanten och gör ett treslag. Penslade kanten viks sist.
6. Kubba degen i 120 gr bitar. Doppa i durumvete, vänd skarven neråt och lägg på plåt.
7. Låt jäsa och baka av.

Jästid: 45 minuter
Ånga: 5-15 sek
Baktemperatur: 210>190 ℃
Baktid: Cirka 15 min

Produkt som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.700
Vatten
1.000
Bakmalt ljus special
0.100
Socker
0.100
Rapsolja
0.050
Lecimax matbröd
0.030
Torrjäst
0.030
Salt
0.030
Västerbottenost
-
Total vikt: 3.040

Metod

1. Blanda ingredienserna till en smidig deg och kör på normal körtid.
2. Degtemperatur 26-28 ℃ och liggtid 10 minuter.
3. Kavla degen till 3 mm tjocklek och 30 cm bred.
4. Pensla med vatten i mitten och lägg en 10 cm bred remsa med västerbottenost.
5. Pensla med vatten på ena kanten och gör ett treslag. Penslade kanten viks sist.
6. Kubba degen i 120 gr bitar. Doppa i durumvete, vänd skarven neråt och lägg på plåt.
7. Låt jäsa och baka av.

Jästid: 45 minuter
Ånga: 5-15 sek
Baktemperatur: 210>190 ℃
Baktid: Cirka 15 min

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.