Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.060
Bästa bas
0.600
Extra sammalet grovt
300.000
Bakmalt ljus special
0.200
Gojibär
0.150
Torrjäst
0.030
Total vikt: 302.040

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.

Degtemperatur: 27-28°C
Jästid: 37°C cirka 55 minuter
Liggtid: 20 minuter
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 550 gram cirka 23 minuter
Ånga: Tid beroende på ugn

Produkt som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.060
Bästa bas
0.600
Extra sammalet grovt
300.000
Bakmalt ljus special
0.200
Gojibär
0.150
Torrjäst
0.030
Total vikt: 302.040

Metod

1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på normal körtid.
3. Jäs, låt ligga och baka av.

Degtemperatur: 27-28°C
Jästid: 37°C cirka 55 minuter
Liggtid: 20 minuter
Baktemperatur: 230 > 190°C
Baktid: 550 gram cirka 23 minuter
Ånga: Tid beroende på ugn

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Fiberrikt

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.