Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Smör
0.700
Socker
1.400
Kakao
0.160
Mörk sirap
0.100
Ägg
0.400
Vetemjöl
0.740
Salt
0.040
Vanilj naturlig arom
0.030
Choklad naturlig arom
0.030
Rostade pecannötter
0.500
Total grupp: 1
Total vikt: 4.100

Metod

1. Blanda alla ingredienser och stryk ut i kapsel.
2. Baka av i 180°C I cirka 8-10 minuter.
3. Sprid och tryck ner pecannötter i den bakade kakan.
4. Kyl kapseln.

Baktemperatur: 180°C
Baktid: 8-10 min

***

1. Värm 1000 gr socker och 880 gram grädde. Tillsätt sedan 540 gr smör och 640 gr mörk choklad, och värm blandningen till 85°C. Tillsätt 360 gr äggula och 70 gr rostad kaffearom (naturlig). Mixa smeten slät.

2. Stryk ut chokladkrämen över kapseln och sätt på kylning.

3. Skär till lagom stora bitar.

Produkt som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Smör
0.700
Socker
1.400
Kakao
0.160
Mörk sirap
0.100
Ägg
0.400
Vetemjöl
0.740
Salt
0.040
Vanilj naturlig arom
0.030
Choklad naturlig arom
0.030
Rostade pecannötter
0.500
Total grupp: 1
Total vikt: 4.100

Metod

1. Blanda alla ingredienser och stryk ut i kapsel.
2. Baka av i 180°C I cirka 8-10 minuter.
3. Sprid och tryck ner pecannötter i den bakade kakan.
4. Kyl kapseln.

Baktemperatur: 180°C
Baktid: 8-10 min

***

1. Värm 1000 gr socker och 880 gram grädde. Tillsätt sedan 540 gr smör och 640 gr mörk choklad, och värm blandningen till 85°C. Tillsätt 360 gr äggula och 70 gr rostad kaffearom (naturlig). Mixa smeten slät.

2. Stryk ut chokladkrämen över kapseln och sätt på kylning.

3. Skär till lagom stora bitar.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Brownie

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.