Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Ägg
0.670
Vatten
0.160
Vegetabilisk olja
0.580
Arofresh
0.070
Socker
0.820
Skummjölkpulver
0.040
Glykos
0.060
Arogel
0.015
Dorothy
0.120
Vetemjöl
0.850
Vetestärkelse
0.140
Aromatic bakpulver
0.025
Salt
0.010
Vaniljarom
0.002
Total vikt: 3.562

Metod

1. Tillsätt alla ingredienser (all-in-one) och vispa på låg hastighet 2-3 minuter. Öka till mediumhastighet och vispa ytterligare 2-3 minuter.
2. Baka av i 175°C i cirka 60 minuter.

Visptid låg hastighet: 2-3 min
Visptid medium hastighet: 2-3 min
Volymvikt av bakad kaka: 830 g/l
Baktemperatur: 175°C
Baktid: 60 min

Produkt som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Ägg
0.670
Vatten
0.160
Vegetabilisk olja
0.580
Arofresh
0.070
Socker
0.820
Skummjölkpulver
0.040
Glykos
0.060
Arogel
0.015
Dorothy
0.120
Vetemjöl
0.850
Vetestärkelse
0.140
Aromatic bakpulver
0.025
Salt
0.010
Vaniljarom
0.002
Total vikt: 3.562

Metod

1. Tillsätt alla ingredienser (all-in-one) och vispa på låg hastighet 2-3 minuter. Öka till mediumhastighet och vispa ytterligare 2-3 minuter.
2. Baka av i 175°C i cirka 60 minuter.

Visptid låg hastighet: 2-3 min
Visptid medium hastighet: 2-3 min
Volymvikt av bakad kaka: 830 g/l
Baktemperatur: 175°C
Baktid: 60 min

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Sockerkaka

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.