Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Weight (%)
Ägg
0.450
19.7
Vatten
0.175
7.7
Vegetabilisk olja
0.460
20.2
Bourbon vanilj naturlig arom (6348)
0.020
0.9
Socker
0.550
24.1
Arozyme M
0.075
3.3
Bagerivetemjöl
0.550
24.1
Hjortron
-
-
Total vikt: 2.280

Metod

1. Blanda alla ingredienser i en bunke.
2. Vispa på låg hastighet i 2 minuter.
3. Vispa på medelhastighet 2 minuter.
4. Vispa på högsta hastighet i 30 sekunder.
5. Rör ner cirka 15% hjortron.
6. Fyll små muffinsformar och baka av i 190->175°C i cirka 17 minuter.

Produkt som används

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Weight (%)
Ägg
0.450
19.7
Vatten
0.175
7.7
Vegetabilisk olja
0.460
20.2
Bourbon vanilj naturlig arom (6348)
0.020
0.9
Socker
0.550
24.1
Arozyme M
0.075
3.3
Bagerivetemjöl
0.550
24.1
Hjortron
-
-
Total vikt: 2.280

Metod

1. Blanda alla ingredienser i en bunke.
2. Vispa på låg hastighet i 2 minuter.
3. Vispa på medelhastighet 2 minuter.
4. Vispa på högsta hastighet i 30 sekunder.
5. Rör ner cirka 15% hjortron.
6. Fyll små muffinsformar och baka av i 190->175°C i cirka 17 minuter.

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Muffins

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.