Ingredienser

Grupp Madeleines
Ingrediens
KG
Weight (%)
Ägg
0.600
22.3
Vatten
0.175
6.5
Vegetabilisk olja
0.470
17.5
American cola (6090)
0.020
0.7
Socker
0.275
10.2
Florsocker
0.275
10.2
Kanel
0.007
0.3
Kryddnejlika
0.004
0.1
Arozyme M
0.065
2.4
Bagerivetemjöl
0.500
18.6
Lingon
0.300
11.1
Total vikt: 2.691
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Weight (%)
Vit tryffel (5225)
0.300
-
Smör
0.150
-
Jilk
0.020
-
Citronarom naturlig (6232)
0.015
-
Lingonsylt
0.080
-
Total vikt: 0.565

Metod

1. Blanda alla ingredienser utom lingon i en bunke.
2. Vispa på låg hastighet i 2 minuter.
3. Vispa på medelhastighet i 2 minuter.
4. Rör ner frusna eller färska lingon.
5. Fyll madeleineformar och baka av på 170°C i cirka 17 minuter.
6. Blanda tryffel, smör, jilk och citronarom i en bunke.
7. Blanda i 5 minuter med vinge. Tillsätt lingonsylten i slutet.
8. Fyll kakorna med blandningen.
9. Doppa i Vit Non temp (5225).

Produkt som används

Ingredienser

Grupp Madeleines
Ingrediens
KG
Weight (%)
Ägg
0.600
22.3
Vatten
0.175
6.5
Vegetabilisk olja
0.470
17.5
American cola (6090)
0.020
0.7
Socker
0.275
10.2
Florsocker
0.275
10.2
Kanel
0.007
0.3
Kryddnejlika
0.004
0.1
Arozyme M
0.065
2.4
Bagerivetemjöl
0.500
18.6
Lingon
0.300
11.1
Total vikt: 2.691
Grupp Fyllning
Ingrediens
KG
Weight (%)
Vit tryffel (5225)
0.300
-
Smör
0.150
-
Jilk
0.020
-
Citronarom naturlig (6232)
0.015
-
Lingonsylt
0.080
-
Total vikt: 0.565

Metod

1. Blanda alla ingredienser utom lingon i en bunke.
2. Vispa på låg hastighet i 2 minuter.
3. Vispa på medelhastighet i 2 minuter.
4. Rör ner frusna eller färska lingon.
5. Fyll madeleineformar och baka av på 170°C i cirka 17 minuter.
6. Blanda tryffel, smör, jilk och citronarom i en bunke.
7. Blanda i 5 minuter med vinge. Tillsätt lingonsylten i slutet.
8. Fyll kakorna med blandningen.
9. Doppa i Vit Non temp (5225).

Kategori

Kategori

Konditori

Färdig produkt

Färdig produkt

Madeleines

Please Rotate Your Device

Device

We require your device to be portrait in order to provide you with the best possible experience.